Fashion

Kerst cadeautip: 5x modeboeken

Sinterklaas heeft ons land verlaten en zit weer op zijn stoomboot terug richting het zuiden en dus maken wij ons op voor het volgende feest: Kerst! Onder de kerstboom moeten namelijk ook cadeaus worden verzameld! Problemen met cadeau ideeën? No worries!

Wij hebben 5x modeboeken verzameld om jouw fashionable friends of familieleden mee blij te maken. Of wellicht moet je je eigen wishlist nog bijvullen!



1. In Vogue, Alberto Oliva, €70,95.

Een rijk geïllustreerde geschiedenis van de internationale mode-magazine showcases, honderden covers en interieurs uit verleden edities, welke de geschiedenis, ontwikkeling en invloed, in één volume dat elke fase van de productie van het tijdschrift bespreekt; van runways en redactionele bijeenkomsten tot aan het productieproces.



2. Louis Vuitton - The Birth of Modern Luxury, Paul-Gerard Pasols, €103,95.

Het eerste grondige portret van een van de bekendste luxe merken ter wereld. Dit boek beschrijft de opmerkelijke geschiedenis van Louis Vuitton, die al meer dan 150 jaar praktische, maar stijlvolle koffers, tassen en accessoires maakt.



3. Fashion makers, Fashion shapers, Anne-Celin Jaeger, €29,90.


De complete gids over mode vertelt door professionals die het kunnen weten: van modeontwerpers, stylisten, hoofdredacteuren, docenten, fotografen, inkopers, pr-bureaus tot modellenbureaus.



4. Decades, Cameron Silver, €52,95.

Een decennium-voor-decennium gids voor de meest iconische mode momenten van de 20ste eeuw. Elke 10 hoofdstukken zijn gewijd aan de kenmerkende stijlen en  uiterlijkheden van een decennium, van de opgang van hemlines van de jaren 1900 tot de grunge remix van de jaren 1990.



5. Azzedine Alaïa, Mark Wilson, €44,50.

De Tunesische geboren Azzedine Alaïa is een van de belangrijkste mode-ontwerpers van de laatste decennia. De naam Alaïa staat voor glamour, sensualiteit, stijl, zelfvertrouwen, comfort en natuurlijk sex-appeal. Zijn strakke kleding omarmen de lichamen van meest verleidelijke en succesvolle vrouwen ter wereld, van Tina Turner en Michelle Obama tot Madonna.

Deel dit artikel
Back to top