Beauty

Koop morgen bij M.A.C en steun Orange Babies!

M.A.C Cosmetics vinden we niet alleen een heel fijn make-up merk. Het merk doneert al jaren enorme bedragen, die opgehaald worden met de Viva Glam collectie, aan de stichting Orange Babies. Op die manier help je met het kopen van een lipstick dus de overdracht van hiv van moeders op baby's te voorkomen.

Vanochtend was Fashionscene bij het Orange Babies - M.A.C ontbijt in De Bijenkorf, waarbij er wederom een cheque uit werd gereikt. M.A.C. Cosmetics doneerde dit keer € 115.000 aan Orange Babies, waarmee zij het Countdown to Zero programma op kunnen zetten. Ambassadrices Caroline Tensen, Fiona Hering, en Suzanne Klemann waren er natuurlijk bij om de cheque in ontvangst te nemen.

orange babies donatie M.A.C cosmetics

Orange Babies directeur Baba Sylla vertelt: "Het ontroert me om hier weer te staan en dat we wederom een fantastisch bedrag mogen ontvangen, we kunnen hier zo veel goed werk mee verrichten. We hebben het motto 'celebrate life' en dat wordt mede mogelijk gemaakt door alle M.A.C make-up artists die dag in dag uit zich inzetten om Viva Glam te verkopen. Jullie zijn fantastisch!"

WIl jij ook een bijdrage leveren aan de Viva Glam donering voor Orange Babies? Morgen is het World Aids day en heeft M.A.C een speciale actie: normaal wordt het hele aankoopbedrag uit de Viva Glam collectie gedoneerd en morgen wordt dit bedrag verdubbeld! Perfecte reden dus om een fijn M.A.C Viva Glam product aan te schaffen!

viva glam


Klik hier om naar de webshop van M.A.C te gaan.

Deel dit artikel
Back to top