Beauty

Het perfect krullende feestkapsel

Ieder jaar is het weer een hele klus om het perfecte kapsel voor één van de vele etentjes voor Kerst te creëren. Vooral voor de dames met krullen kan het een stress factor zijn. Je moet immers iedere dag weer afwachten hoe jouw krullen er 'bij staan' en mocht je een bad curly hair day hebben, moet je er iets anders van weten te maken! Wij helpen je een handje...

Voor krullend haar is het vooral belangrijk dat het niet te zwaar is. Je haar wordt snel zwaar van de siliconen in verzorgingsproducten. Kies daarom bij het wassen van je haar voor silicoonvrije producten, zoals de Syoss Silicone Free lijn Repair & Fullness. Hierin zitten uiteraard geen siliconen, maar ook geen parabenen en paraffines. Super fijn, want je haar is na het wassen salon-licht, glanst en is vitaal. Ideaal voor het stylen!

curl mousse

Na het wassen heb je een product nodig dat je krullen perfect in bedwang houdt en dat het pluizen tegen gaat. Syoss heeft in het assortiment een speciale mousse voor de ladies met krullen: de Curl-Mousse. Deze mousse plakt niet en zorgt voor een natuurlijke glans, extra sterke versteviging en langdurige, veerkrachtige krullen. Wil je nog van kapsel veranderen voor bijvoorbeeld een feestje? Dat kan makkelijk, want de mousse kun je zo uitkammen!

syoss curl-mousse

Kijk op de expert-pagina van Syoss voor andere tips en how-to video's!

Deel dit artikel
Back to top