Winnen

WIN: TICKETS CONVERSE NIGHTS //VERLOPEN

Een leven zonder Converse kunnen wij ons niet voorstellen. De Converse All Stars horen natuurlijk in iedere basisgarderobe. En niet alleen in onze garderobes komen we Converse tegen, ook in de muziekscene is het eeuwig hippe merk te vinden. Om de liefde tussen muziek en Converse te vieren vinden binnenkort de Converse Nights plaats: een muziektour waar een aantal van de Converse Mixtape Volume 5 bands, als Handsome Poets, SKIP&DIE, Oscar & The Wolf en Bombay Show Pig, verschillende podia in Nederland en België zullen platspelen.

converse nights

Aanstaande donderdag trapt Converse Nights af in de Effenaar in Eindhoven met optredens van Handsome Poets en Imaginary Family. Daarna strijkt Converse Nights neer in de Charlatan in Gent (zaterdag 24 november) met live acts van Bombay Show Pig en Oscar & The Wolf. Op donderdag 29 november is de Antwerpse TRIX aan de beurt, waar AKS, Kroons en SKIP&DIE zullen performen. De tour sluit af op zaterdag 8 december in de Tivoli de Helling in Utrecht met optredens van Drive Like Maria en Drums Are For Parades.

converse mixtape

Speciaal voor deze tour is er een Tour Edition Mixtape met 16 tracks samengesteld waarop je o.a. kunt luisteren naar de negen artiesten die zullen spelen tijdens Converse Nights, maar ook naar Netsky, Kensington en Chef’Special. Deze Tour Edition Mixtape is exclusief verkrijgbaar tijdens alle Converse Nights shows, online te beluisteren via converse.nl/mixtape én te winnen bij Fashionscene.

converse nights

WIN!

Fashionscene mag 2 tickets weggeven voor de laatste show in de Tivoli De Helling in Utecht op 8 december. Daarnaast verloten we ook 2 Converse Nights gift bags met een officieel Converse Nights tour shirt en de Tour Edition Mixtape. Wil jij winnen? Klik dan onder dit artikel op de meedoen-button!


Check www.converse.nl/mixtape en www.facebook.com/conversemixtape voor meer info.

Deel dit artikel
Back to top