Fashion

Obsessed with my: Pistol boots

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Debbie van blog Six Feet From The Edge en haar Pistol boots. 

"Mijn lievelingsitem zijn mijn Acne Pistol boots. Deze laarzen staan eigenlijk geheel voor mijn stijl: clean, maar niet saai. Vrouwelijk, maar ook stoer. Klassiek, maar niet truttig. Ik heb ze bijna drie jaar geleden gekocht van mijn eerste loon. Of beter gezegd: door een foutje in het systeem heb ik de eerste twee maanden van mijn baan geen loon gekregen. Dus toen ik de derde maand wél loon kreeg, voelde ik me zo rijk dat ik meteen de laarsjes kocht waar ik al een tijd zo gek op was. En gelukkig maar, want daarna zijn de laarsjes enorm gehyped en zijn ze bijna honderd euro duurder geworden! Stiekem wil ik ze nu nog heel graag in een andere kleur."

debbie six feet from the edge blog pistol boots acne

"Ik combineer ze werkelijk met alles. Ik houd ervan om ze supersimpel te dragen met een zwarte skinny, een basic shirt en een leren jasje. Maar ik draag ze ook onder jurkjes en in de zomer onder shorts. Ze zijn enorm comfortabel en voor bijna elke gelegenheid wel geschikt."

debbie six feet from the edge blog pistol boots acne

"Mijn stijl is in het algemeen vrij clean met hier en daar een twist. Een edge, you name it. Ik hou van goede basics en ik kan dan ook eindeloos op zoek zijn naar de perfecte zwarte skinny of het perfecte witte T-shirt - die ik tot op heden niet gevonden heb overigens. Ik hou er van een stoere draai te geven aan een outfit en ik werk graag met contrasten. Als ik mijn hele leven nog maar één kleur zou mogen dragen, zou ik voor de (non-)kleur zwart gaan. Ik houd van zwart en het verveelt me nooit. Vooral niet in verschillende texturen."

debbie six feet from the edge blog pistol boots acne
debbie six feet from the edge blog pistol boots acne

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top