Fashion

Exclusieve outlet-tas voor het AIDS (RED)TM

Chic Outlet Shopping, het bedrijf achter de Outlet Villlages, is een samenwerking aangegaan met (RED)TM. De liefdadigheidsorganisatie die de strijd aangaat met AIDS. Om de samenwerking te vieren kwam ex-model en actrice Helena Christensen naar Maasmechelen Village om een door haar ontworpen tas te lanceren!

De canvas draagtas is in samenwerking met Helena Christensen, die tegenwoordig fotografe is, ontworpen. De limited edition draagtas zal exclusief te koop worden aangeboden in Maasmechelen Village op 1 december om de Wereld-Aids_Dag onder de aandacht te brengen. Daarna is de tas vanaf 1 februari in alle villages te koop. De tas kun je kopen voor € 10,- waarbij de opbrengsten naar (RED) gaan om hun doel te behalen: een AIDS-vrije generatie!

red maasmechelen villagered maasmechelen village

De voor- en achterkant van de ontworpen tas

Maar dit is niet de enige actie voor het goede doel (RED)! Tijdens de (RED) is the New Black campagne wordt er ook een speciaal programma aangeboden in de Chic Outlet Shopping Villages, waaronder Maasmechelen met leuke aanbiedingen. Ook worden tijdens Valentijn en het Chinese Nieuwjaar de negen Villages rood gekleurd om aandacht te vragen voor het doel.

helena christensen tas

Helena Christensen met de tas

In Maasmechelen Village shop je luxe merken met kortingen tussen de 30 en 60%! Wij shopten vorige week natuurlijk even bij G-Star, Karen Millen, 7 for all Mankind, Uggs en de grote Nike outlet store!
Deel dit artikel
Back to top