Fashion

Lookbook: Elin Kling voor Guess

GUESS by Marciano heeft het lookbook met Elin Kling onthuld. De Zweedse blogger van Style by Kling ontwierp de capsulecolectie ter ere van het 30-jarige bestaan van GUESS.
 
"Elin is vrouwelijk, sexy en super zelfverzekerd. Ze is niet alleen maar een blogger, ze heeft een geweldige persoonlijkheid. Ze is helemaal Elin. En dat telt voor ons," vertelt Paul Marciano, CEO en Creative Director van GUESS? Inc. Ook Elin is enthousiast over de samenwerking: "Toen Paul over zijn liefde voor GUESS vertelde, werd ik meteen laaiend enthousiast over dit project. Al binnen twee dagen nadat ik in het GUESS-archief was gedoken, had ik bijna alle schetsen klaar!"
 
De collectie met blouses, jurken, denim en leer is geïnspireerd door de stijl van matadors en klassieke Spaanse vrouwelijkheid. De collectie komt deze maand in de winkel. Bekijk de mooie beelden van het lookbook hieronder.

eiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeldeiln kling voor guess by marciano lookbook campagne beeld
Deel dit artikel
Back to top