Fashion

Obsessed with my: vintage paradijsvogel ketting

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Diana van Doortje Vintage en haar vintage ketting met paradijsvogel.



"Ik vind vintage kettingen met dieren altijd heel bijzonder. Omdat het vintage is zijn ze sowieso uniek en dat maakt het al heel speciaal. De dieren kettingen in mijn sieraden collectie zijn altijd een goede mix tussen stijlvol en vrolijkheid. Deze paradijsvogel is toch echt mijn favoriet. Elegantie op z’n best. Voor Doortje Vintage gaan wij vaak op inkoop reisjes en toen stuitte ik op deze beauty. Ik heb hem al best lang en krijg er altijd complimenten over als ik hem om heb. Ik draag de ketting af en toe. Vaak draag ik wat meer uitgesproken kleding en vind deze ketting juist leuk om te dragen bij een basic outfit om deze speciaal te maken."





"Ik draag eigenlijk altijd vintage. Ik vind het leuk om unieke kleding te dragen en verschillende periodes uit het verleden te combineren. Mijn garderobe bestaat voor een groot deel uit Doortje Vintage, basics van de Hema en schoenen van Jeffrey Campbell. Mijn stijl is dus wel uitgesproken in combinatie met basics. Mijn favoriete shops zijn vintage shops en af en toe bestel ik ook online bij bijvoorbeeld Urban Outfitters."


Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top