Winnen

WIN: 20x PUPA Vamp mascara //VERLOPEN

Volume is veruit het belangrijkste resultaat wat een dame eist van haar mascara. Wij hebben een mascara die vrijwel die aan alle eisen voldoet die wij aan een mascara stellen. Wij willen jullie kennis laten maken met de revolutionaire Pupa VAMP! mascara die zelfs de kortste en meest lastige te bereiken wimpers bereikt dankzij de ronde top van de borstel. En om je dag helemaal goed te maken mogen wij 20 van deze toffe mascara's weggeven!Met de Pupa VAMP! mascara creëer je direct het effect van valse wimpers. Het resultaat is: volle, stevige en extra gevulde wimpers. De speciale samenstelling van plantaardige, natuurlijke en sythetische wassen zorgen voor een rijke creme textuur met een zeer structurerende kracht. En als je nu een Pupa VAMP! mascara aanschaft maak je kans op twee kaarten voor de bekende Beau Monde Awards!


Kleuren
Pupa VAMP! mascara's zijn verkrijgbaar in zes unieke kleuren. Je kunt kiezen uit Extra blackChocolate brown, Deep Night, Electric Blue, Amethyst Violet en Emerald Green. Oftewel: voor iedere look kun je een bijpassende mascara opbrengen!
 Win!
Wij geven 20 revolutionaire Pupa VAMP! mascara's weg ter waarde van € 16,96 per stuk. Of koop de Pupa VAMP! mascara en voer de unieke code van de mascara in op Pupa Vamp. Hiermee maak je kans op 2 kaarten voor Beau Monde awards! Doe mee en geef aan welke kleur je het liefst zou willen winnen. Wil je extra kans maken, like Fashionscene en deel dan deze post op Facebook.  
 

Deel dit artikel
Back to top