Fashion

W Magazine geeft covergirls extreme makeover

W Magazine bestaat 40 jaar en dat viert het magazine door middel van 4 covers voor het novembernummer. Op de covers staan a-list actrices Keira Knightley, Scarlett Johansson, Rooney Mara en Mia Wasikowska, die ieder een decennium uitbeelden en daarbij bijna onherkenbaar zijn.

W Magazine had wel zin in een verkleedpartijtje en pakte flink uit: de blonde Keira Knightley staat met haar platina coupe, rode lippen en big brows voor het jaar 2000. Scarlett is een grunge chick uit de jaren '90 met zwart en grijze haren, zwarte kleding, veel ringen en een tattoo. Mia Wasikowska representeert de jaren '80 met haar oranje hair cut en color boost make-up en als laatste hebben we Rooney Mara die uit de jaren '60 komt met haar korte bob, grafische Prada print en grote hoed.

De actrices zijn gefotografeerd door Steven Klein en iedereen droeg een andere designer. Keira in Chanel, Scarlett in Dolce & Gabbana, Rooney in Prada en Mia in Balenciaga. Ook leuk: In plaats van een ode te brengen aan het decennium, vertellen alle actrices wat ze haatte aan hun tijdperk!



Keira Knightley



Rooney Mara



Mia Wasikowska

Scarlet Johansson

Scarlett Johansson

Deel dit artikel
Back to top