Winnen

WIN: 4 x ketting van BOHO LONDON //VERLOPEN

Het nieuwe sieradenlabel BOHO LONDON haalt de sieradentrends van komend seizoen naar Nederland. De online shop met vooruitstrevende sieraden en accessoires is sinds eind augustus geopend én wij zijn fan! Fijn is dat we de toffe sieraden van BOHO LONDON met jullie mogen delen, want wij mogen vier limited edition kettingen weggeven!





Wat vind je bij BOHO LONDON? Originele en exclusieve sieraden & accessoires die zijn geïnspireerd op de huidige catwalk trends en de Londense streetstyle scene. Bijzondere sieraden als ear cuffs, ankle cuffs en grote ringen. In de sieraden zitten fashionable symbolen verwerkt als kruizen, doodshoofdjes, veren en spikes. Love it!
 


BOHO LONDON Black Label
De Boho London Black Label is een exclusieve lijn die voortkomt uit een samenwerking met talentvolle kunstenaars en ontwerpers. Elke twee maanden lanceert   het label een nieuw item wat speciaal is ontworpen vanuit een grenzeloos enthousiasme voor kunst en vooruitstrevende mode. De items zijn handgemaakt en in gelimiteerde oplage



Supernova



King Vlad


WIN
Wij geven vier kettingen weg uit de BOHO LONDON Black label collectie. Twee keer de King Vlad, een exclusief ontwerp van Boho London +Black Label+, handgemaakt telt deze ketting 10 skulls en 16 kruisjes en twee keer de Supernova. Ook handgemaakt en met mooie kleine gouden veertjes. Doe mee en geef aan welke ketting je het liefste zou winnen. Wil je extra kans maken like dan Fashionscene op Facebook.

Deel dit artikel
Back to top