Winnen

How-to:fashionable ponytail & stylish waves + WIN //VERLOPEN

Wij kunnen nooit genoeg krijgen van de nieuwste haartrends. Ieder seizoen spotten wij op de catwalk weer allerlei haartrends die vaak nogal onmogelijk door te voeren zijn op jouw eigen lokken. Om toch een stijlvol kapsel te creëren zonder te veel moeite, een how to voor een perfect ponytail en stylish waves. Helemaal fijn: wij geven 10x een Syoss Salon Beautiful Hair pakket weg!

The Perfect Ponytail

Oke, oke, niet een heel venieuwende haarstijl maar als je de paardenstaart goed stijlt ziet deze look er very fasionable en stijlvol uit.Bekijk de how to video van Syoss, noteer de stappen en de perfect ponytail is van jou!
Stap 1
Was je haar met SYOSS Volume Lift Shampoo. Droog het haar met een vierkante borstel.

Stap 2
Kam je haar naar achteren.

Stap 3
Pak wat strengen aan de bovenkant van je hoofd en kam richting de haaraanzet.

Stap 4
Gebruik Syoss Strong Hold hairspray om te fixeren.

Stap 5
Wikkel de haarband om de paardenstaart

Stylish Waves

Voor vol en natuurlijk golvend haar is elasticiteit belangrijk. Je waves moeten natuurlijk nog wel wavy zijn.Bekijk de video hieronder en volg de stappen voor een hoofd vol stijlvolle golven.


Stap 1
Was je haar en maak het handoekdroog

Stap 2
Gebruik vervolgens op je haar een hairspray.

Stap 3
Borstel je haar en föhn het haar vanaf de haaraanzet tot aan het uiteinde. Stylist tip: Voor meer volume; föhn richting de haaraanzet toe. Gebruik je vingertoppen in plaats van een kam voor het krijgen van meer flexibiliteit in het stijlen.

Stap 4
Gebruik een krultang. Neem een haarlok van het haar en wikkel het rond de krultang voor 5-6 seconden. Laat het los van de krultang en laat het afkoelen in je hand. Herhaal dit proces voor elke haarlok.

Stap 5
Schud je haar los voor het creëeren van je eigen stijl.  Gebruik geen borstel, maar je vingers. Gebruik vervolgens een hairspray voor het fixeren van je haar.

WIN!
Wij geven tien keer een Syoss Salon Beautiful Hair pakket weg met daarin:
Syoss Ultra Control Haarspray en Syoss Mousse, Syoss droogshampoo, Syoss heat protect styling spray en een Syoss shampoo en conditioner passend bij het haartype. Klik hieronder op de meedoen button om kans te maken op het pakket!

Deel dit artikel
Back to top