Beauty

Beauty tips + win een Vespa LX!

Wie deelt er nou geen beautytips met haar vriendinnen? Tegenwoordig hoef je daar nieteens alleen je vriendinnen voor te gebruiken. 31 augustus werd namelijk de website Beautyandthe.com gelanceerd in Jimmy Woo. Beautyandthe.com is een interactief beautyplatform waarop vrouwen hun kennis online delen en elkaar informeren over de thema's: Make up, Body and skin en Make over. Ook biedt de site zelf informatie over alles betreft beauty; van interviews met celebs tot shoptips en van beautyadvies tot deals. 

Op de website kun je een eigen profiel aanmaken. Daarna kun je eventueel recenties schrijven over verschillenden beautyproducten, maar ook alleen maar content beauty-reviews lezen van 'the girl next door'. 

Met een uitgebreide zoekfunctie kun je doelgericht op zoek naar een onafhankelijke recensie over beautyproducten en behandelingen. Deze mogen ook beoordeeld worden door de lezers. Hierdoor krijg je een overzicht van de best beoordeelde recensies. 
 




WIN!
Om officieel van start te gaan geeft Beatyandthe.com in samenwerking met Scooter dealer Scooterspot een Vespa LX weg. Klik hier en lees hoe je een Vespa LX kunt winnen.

Deze actie loopt tot 15 oktober 2012.

Deel dit artikel
Back to top