Fashion

Trend report: jurkjes

Jurkjes zijn bij uitstek het item om je mee te kleden, of je nou naar een feestje, afspraak of gewoon naar je werk gaat. En nu alle trends bekend zijn heb wij de leukste jurkjes trends voor je op een rijtje gezet. Welke trend is jouw favoriet?

Vino Rosso

Of je nou van rode wijn houdt of niet, dit najaar moet je eraan gaan geloven want wijnrood is dé kleur van najaar 2012. Zo zagen we de verschillende
bordeauxroodtinten al in de shows van onder andere Gucci, Tibi en Haider Ackermann. De warme kleur is klassiek en tegelijkertijd heel sterk. Combineer de verschillende tinten in één outfit of juist met andere typische herfstkleuren als dieppaars, donkergroen en okergeel.




Vila Osmoses Dress, Jurkjes, € 74,90
French Connection Sweetheart Jeresy, Jurkjes, € 109,95
Zalando Collection Cocktailjurken R, Jurkjes, € 49,95

Black is the new Black
Met een zwart jurkje kwam je altijd al goed weg maar dit seizoen is ‘zwart toch echt wel het nieuwe zwart’. Met andere woorden, zwart is dit jaar hotter dan ooit. Het is chic, elegant en een musthave voor iedere garderobe. En daarom doe jij het dit jaar met een little black dress extra goed!



Ax Paris Sandu Mesh Insert Dress, Jurkjes, € 31,95
Ax Paris Strapless Drop Black Dress, Jurkjes, € 49,95
Jane Norman Cocktailjurken Black, Jurkjes, € 62,95

Barococo
Een pareltje hier en wat kristallen daar, dit najaar gaan we voor luxueus en decadent. Uitbundig versierd met gouden details, barok printjes en de mooiste stoffen als kant, jacquard en tule.



Reverse Cocktailjurk, Jurkjes, € 59,95
New Look Jurk, Jurkjes, € 44,99
Jane Norman Jurk, Jurkjes, € 48,00


Leather
Je kunt er niet omheen, leer is nog nooit zo populair geweest. Of je nou een leren top, broek, of jas met leren mouwen draagt, met leer zit jij sowieso goed. Onze favoriet is de leren jurk chique en stoer tegelijk. 


Minkpink Sparkle Motion Cocktailjurk,Jurkjes, € 74,95
House of Deréon Cocktailjurken, Jurkjes, € 119,95
Supertrash Jurk Deelite Black, Jurkjes, € 89,95

Peplum it is
Je hebt ze vast al voorbij zien komen want peplum jurkjes waren deze zomer al hot maar ook dit najaar kun jij nog gewoon in je peplum jurkje over straat. En voor een extra goede look kies je gewoon voor een wijnrode peplum!



Ax Paris Jersey Pelmum Dress, Jurkjes, € 39,95
Mango Jurk, Jurkjes, € 34,95
Jane Norman Jurk, Jurkjes, € 60,00


Niet jouw musthave jurkje ertussen zien staan? Op Jurkjes.nl staan meer dan 15.000 jurkjes!

 
 

Deel dit artikel
Back to top