Fashion

Steve Madden New Fall arrivals+win reis New York!

Ons favoriete schoenenmerk Steve Madden heeft een nieuwe fabulous collectie! De fall/winter 2012 'We will rock you' collectie is gevuld met fierce & fashionable boots, pumps en flats voor de stoere, edgy ladies. En koop jij een paar schoenen, dan maak je kans op een reis naar New York!

We will rock you by Steve Madden
De trend van dit seizoen toont jouw innerlijke ‘rock goddess’. De stoere collectie is een fijne verzameling van amazing studded eyecatchers, vintage look musthave booties en fierce plateau pumps. Voor jouw shopgemak is de 'We will rock you' collectie in drie lijnen verdeeld: Striking Studs, Buckle Up en Rock Chique!

Striking Studs
Een combinatie van studs, spikes en leer creëren looks die perfect zijn voor stoere girls met lef. De loafer bedazzled met spikes is een serieuze eyecatcher. Maar ook de vintage look boots met studs op de neus en achterzijde voegen bikerglam toe aan jouw fearless style!

Steve Madden

Buckle Up
De Buckle Up girls gaan voor riempjes en gespjes als eyecatcher. Minder opvallend dan de studs & spikes, maar daardoor niet minder stijlvol. De lijn bestaat uit fijne boots in suède en leer. Met de hakhoogte geef jij aan hoeveel lef jij hebt!

Steve Madden fall 2012

Rock Chique
De Rock Chique lady gaan voor stoer, maar blijft nog steeds even classy. Mooie leren laarzen met fijne details en afwerkingen. De beige plateau pump met zwart detail op de neus geeft jouw fierce uitstraling een extra spicey boost!

Steve Madden fall 2012

Win een reis naar New York!
Bij aankoop (van een paar Steve Maddens) maak jij kans op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar New York! Dit houdt in:
-          Retourvlucht Schiphol - JFK Airport New York
-          Steve Madden goodiebag bij vertrek
-          Steve Madden shoes bij vertrek
-          Transfer van vliegveld naar hotel en vice versa
-          Verblijf van 3 nachten in een luxe hotel
-          $500,- zakgeld
-          VIP-ontvangst in de Steve Madden store in New York
-          Steve Madden tegoed van $500,-

De voorwaarden zijn heel simpel: Bij aankoop van een paar Steve Madden shoes maak jij al kans! In de winkel laat je je e-mailadres achter en abonneer je je tevens op de nieuwsbrief. Zo gemakkelijk is het... en wie weet word jij benaderd en ga jij binnenkort naar The Big Apple!
Deel dit artikel
Back to top