Beauty

Estée Lauder lanceert Pure Color Vivid Shine

Het make-upmerk Estée Lauder kennen we waarschijnlijk allemaal van kleins af aan. Het merk bestaat al jaren, maar is nog steeds up to date. Wist je bijvoorbeeld dat Estée Lauder de make-up en de nagels verzorgt voor shows van onder andere Derek Lam en Antony Vaccarello? Daarvoor werd gebruik gemaakt van de nieuwste lijn van Estée Lauder: Pure Color Vivid Shine.

Deze nieuwe collectie voor ogen, lippen én nagels combineert een sprankelende glans en chromatische kleuren met innovatieve texturen en finishes. Denk aan metallic tinten voor de ogen, glanzende, levendige kleuren voor de lippen en trendy kleuren voor de nagels.

Pure Color Vivid SHine

Intense kleur voor je ogen, 8 uur lang
De Pure Color Gelée Powder Eyeshadow is ontwikkeld met de zogeheten True VisionTM-technologie die ervoor zorgt dat de pigmenten met een kristalachtige laag omhuld worden, waardoor de kleuren nog intenser worden. Ook blijven de kleuren tot acht uur lang zitten, zonder te vervagen, te schilferen of in de plooitjes te gaan zitten. En ook fijn: de kleurschakeringen gaan van eenvoudig mat tot hoogglans. Je kunt het product namelijk droog of vochtig aanbrengen voor een heel ander resultaat! Je betaalt voor de Pure Color Gelée Powder Eyeshadow 23 euro en je kunt hem vinden in de gloednieuwe Pure Color Vivid Shine Boutique.

Estee Lauder Pure Color Vivid

Gigi Bowmer, Make-Up Artist Estée Lauder Benelux geeft ons tips!
- "We beginnen met een basistip: kies voor een langhoudend effect en start met Pure Color Powder Gelée Eyeshadow in Cyber Pink voor het bewegend ooglid. Hierover breng je de rest van de oogmake-up aan."
- "Je kunt met deze kleuren heel goed spelen! Meng bijvoorbeeld Pure Color Gelée Eyeshadow in Cyber Silver met Cyber Lilac of een andere oogschaduwkleur. Je kunt eindeloos variëren."
- "Wist je dat je de Pure Colow Powder Gelée Eyshadow ook goed als eyeliner kunt opbrengen? Bevochtig de oogschaduw met water en trek een lijntje langs de wimperrand van het bewegend ooglid. Extra mooi: zet een lichte glans eyeliner kleur over je donkere smokey eye."

Vivid Color nagellak

Nagels al accessoires!

Ook het nieuwe nagellakpalet uit de Pure Color Vivid Shine collectie is om van te smullen. De lijn is geïnspireerd op 'Paris by Night'. In de Beyond Black lijn vind je vijf rijke, diepe tinten die perfect passen bij de charmes van de Parijse femme fatale. De Metal Mania lak drenkt de nagels in glamourglitters die zorgen voor een moderne metallic finish. Transformeer je nagels in mini-accessoires die bij elke look passen!


Estee Lauder Pure Color Vivid lipstick

Fel gekleurde, gehydrateerde lippen
De Pure Color Vivid Shine Lipstick is de eerste 'special effects' lipstick van Estée Lauder. In deze lipstick wordt gebruik gemaakt van een paar innovaties. Zo is de lipstick ontwikkeld met de Amplified Dimensional Pearl-technologie: een unieke diamantachtige parelcluster van acht verschillend gevormde en gekleurde parels, die versmelten tot een sprankelende kleurenfinish. Het zilver en het goud is de basis van iedere kleur, wat zorgt voor een schitterende kleurglans die past bij alle huidtinten. En voor de lipstick, is net als voor de oogschaduw, ook gebruik gemaakt van de True VisionTM-technologie waardoor ook de lipsticks een sterk gepigmenteerde kleur hebben met een kristallaagje. Maar dat is niet het enige! De lipstick is verrijkt met romige, verzachtende ingrediënten die de lippen urenlang verzorgen. Na vier weken is het vochtgehalte in je lippen zelfs met 23% gestegen! De lipsticks zijn voor 25 euro verkrijgbaar, natuurlijk ook in alle Estée Lauder verkooppunten.


Tom Pecheux, Creative Make-up Director van Estée Lauder over de nieuwe lijn: "Als make-upartiest wil ik werken met stralende kleuren. Voor Vivid Shine heb ik inspiratie opgedaan bij de vrouwen waarmee ik samenwerk in de modewereld. Met deze collectie wil ik iedere vrouw de kans geven om met levendige kleuren te spelen.”

Bekijk hier de volledige Pure Color Vivid Shine collectie!

Wil je zeker weten dat je niets mist van de laatste make-up trends van Estée Lauder? Like dan hun facebookpagina en probeer de Vivid Shine 1-klik look uit op je eigen foto. Wie weet maak je kans op een Pure Color make-uppakket t.w.V. € 70!

Deel dit artikel
Back to top