Beauty

7x fall 2012 haartrends

Naast al de nieuwe fashiontrends worden wij ook lyrisch enthousiast van de nieuwste beautytrends. Waar gaan we onze nagels mee lakken, onze smoeltjes mee versieren en wat zijn de nieuwste trends voor jouw lokken. Wij zetten tien haartrends op een rij die je, mits jouw hair er geschikt voor is, gemakkelijk kan toepassen.

1. Statement Headpieces
Met een opvallende haarsieraad zoals de Dolce & Gabbana diadeem heb je in één klap een nieuwe haarlook.



2. Wetlook haar
Deze trend is al een paar seizoenen around, maar beginnen we nu ook in het dagelijks leven steeds vaker te spotten. Leuk voor een nieuwe partylook. Kam je haar naar achteren, gel erin en klaar ben je.



3. Mod bangs
Met een mooie pony ziet jouw haarlook er instant verzorgd en hip uit. Voor deze winter zijn de brow-grazing bangs, oftewel een pony die tot over jouw wenkbrauwen komt en net kort genoeg is dat je nog wat kan zien, favoriet.

4. Romantic twist
De gedraaide lokken waren hot deze zomer en zijn deze winter ook nog niet verdwenen. De romantic twist zagen wij van Gucci tot Valentino. Deze stijl geeft jouw hairdo een leuke vrouwelijke Renaissance feel, like it!



5.  Asymmetrical waves
De grungy of glamour waves uit de jaren 90 spotten wij de afgelopen tijd bij verschillende celebs.  Voor de ladies met slag in de haren: mousse erin, föhnen, zijscheiding en gaan met deze coupe.



6. Tousled bob
Zijn jouw beach waves deze zomer door de zee en de zon niet zo gezond meer? Zet dan de schaar erin en ga voor een tousled bob. Stijliconen als Alexa Chung, Chloe Sevigny geven het goede voorbeeld.




7. Classy paardenstaart

Oke, oke, niet een hele venieuwende haarstijl: de paardenstaart, maar als je hem goed stijlt ziet deze look er very fasionable en stijlvol uit. Doe wat gel in je haar zodat de look er strak uitziet. Voor de ultieme ponytail draai je wat haar om het elastiekje. Krachtige en sexy look gegarandeerd.

Deel dit artikel
Back to top