Fashion

De leukste fashion Pinterest accounts

Ben jij al hooked aan Pinterest? Wij halen er ontzettend veel inspiratie vandaan! Streetstyle, DIY's, oude en nieuwe editorials: Pinterest is ons interactieve moodboard. Wij laten je zien welke fashion accounts leuk zijn om te volgen...

mode accounts pinterest

Sabrina

Sabrina kennen de meesten van het blog Afterdrk. Ze is op Pinterest bezig met het verzamelen inspiratie voor aankomend Fall/Winter seizoen. Ook vind je boards als 'Beauty' 'Obsessions' en 'Snapping the Streets' op haar Pinterest account.

lauren conrad pinterest

Lauren Conrad
WIe kent haar niet? Lauren volg je voor girly updates! Natuurlijk vind je hier de leukste beautytrends, maar ook vrouwelijke outfits en grappige quotes.

Emily cupcakes cashmere

Emily Schuman
Emily is van het blog Cashmere & Cupcakes. Ze 'pint' over van alles en nog wat. Ze heeft bijvoorbeeld een board vol met clutch-inspiratie, maar je vindt er natuurlijk ook outfit-inspiratie.

Fashionscene pinterest

Fashionscene
Natuurlijk kun je niet zonder Fashionscene op Facebook! Streetstyle foto's, inspiratiebeelden, oude editorials: we've got it!

pinterest fashion accounts

Rosanne
Rosanne van het blog Billie Rose Blog heeft haar Pinterest account opgedeeld in boards als 'Shoe Porn' 'My Style' (met haar eigen outfitfoto's), maar ook 'Quotes' en 'Tattoo Inspiration'. Dikke vette aanrader!

vogue pinterest

Vogue Paris
De Franse Vogue deelt haar Pinterest account op onder streetstyle thema's. Ook vind je hier leuke foto's van Vogue Fashion Night out en de fotografen die voor Vogue werken.

Esmee Noelle van Rijn

Esmée Noelle
Fashionscene's hoofdredacteur Esmée is uiteraard ook actief op Pinterest! Volg haar voor heel veel mode-inspiratie, maar ook voor bijvoorbeeld motivatie om te gaan sporten of inspirerende quotes.

vogue editor pinterest

Lauren Santo Domingo
Lauren is redacteur bij Vogue en founder of ModaOperandi.com. Ze verzamelt op haar Pinterest account beelden van fashion, VoguePedia, stylish kinderen, mooie woonruimtes en fijne streetstyle kiekjes.

Deel dit artikel
Back to top