Fashion

Dieetgeheimen van Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley lanceerde onlangs haar eerste eigen lingeriecollectie, dus ze wordt veelvuldig - ja, zelfs nog vaker dan gewoonlijk - over haar lichaam geïnterviewd. Vogue UK ontfutselde een paar dieetgeheimen van het Britse topmodel en wij geven ze graag aan je door! Van een topfitte Angel kunnen we alleen maar leren, toch? 
 
Reality check: zelfs de Victoria's Secret modellen moeten keihard werken om er continu afgetraind en stralend uit te zien. Ze zijn bovendien in het bezit van een uitmuntend stel genen, maar daar kunnen we weinig mee. Waar we eventueel wél iets aan hebben, zijn de dieetgeheimen van Angel Rosie Huntington-Whiteley. Hoe blijft zij toch in shape?

rosie huntington-whiteley dieet

Rosie is de beroerdste niet en geeft ruiterlijk toe dat ze heus wel wat moeite moet doen om er zo jaloersmakend uit te zien. Om te beginnen sport ze veel. Heel veel. "Ik hou van sporten. Ik was vanmorgen om acht of negen uur in de sportschool en gisteren en eergisteren ook. Sporten is de basis van mijn zelfvertrouwen. Mijn beauty regime start in de sportschool."

rosie huntington-whiteley sportschool

Rosie au naturel op weg naar de gym

Veel uurtjes ploeteren in de sportschool, check. Nou is deze tip niet wereldschokkend, dus gelukkig krijgen we nog wat meer gezonde suggesties door. Zo benadrukt Rosie nog maar eens dat gezond zijn over meer gaat dan exercise alleen. Ze beweegt meer dan voldoende, dus strikte diëten ontwijkt ze: "Ik ben niet echt iemand van de hippe diëten, ik hou dingen graag simpel. Ik groeide op de boerderij op, dus als ik wil detoxen of wat gewicht kwijt wil raken, stop ik met het eten van koolhydraten en toegevoegde suikers. Dat is mijn gezonde tip: niks extreems."

En: "Ik ging een paar maanden geleden naar mijn oude woonplaats en toen ik daar door de supermarkt liep was ik verbaasd over hoe basic alle producten daar waren! Het is een simpele manier om goed te eten en je goed over jezelf te voelen."

Ook op het gebied van make-up is het model gedisciplineerd: "Voor werk draag ik vaak heel veel make-up, dus ik zorg erg goed voor mijn huid. Ik doe alles: schoonmaken, regelmatig grondig reinigen en daarna moisturise, moisturise, moisturise!"
 
rosie huntington-whiteley backstage

Rosie checkt het poederwerk

Hebben jullie iets aan bovenstaande tips van Rosie?
Deel dit artikel
Back to top