Winnen

WIN: Calvin Klein color pakket t.w.v. € 100,- //VERLOPEN

Calvin Klein kennen we in de beautywereld natuurlijk vooral van hun succesvolle geuren. Maar nu komt het label ook met een complete cosmeticalijn in Nederland: CK Color. Tijd voor een introductie en natuurlijk geven we ook een uitgebreid CK One Color pakket weg!

De cosmeticalijn hoort onder de CK ONE lijn van Calvin Klein. De die bekend staat toegankelijk te zijn voor iedereen, van wat voor leeftijd, afkomst of sekse je ook bent.

ck color

In de lijn vind je 19 gloednieuwe producten in 139 kleuren die allemaal volgens de allernieuwste formules samengesteld zijn. De cosmetica is huidverbeterend, bestaat uit ademende, multifunctionele vloeistoffen en de microfijne poeders voelen lichter aan dan lucht. En dat is wat we willen: extra schoonheid door make-up zonder dat we het gevoel hebben dat we ook daadwerkelijk make-up dragen!

ck color make-up

Perfect skin
Voor je huid vind je in de lijn onder andere de 3-in-1 Face Make-up SPF 8: een luchtige formule die bestaat uit drie producten in één: een serum, primer én foundation. Ook vind je een Mousse Concealer, een Water Fresh Face Make-up (SPF 15) voor dames die graag make-up op waterbasis gebruiken en een Airlight Pressed Powder (SPF15) die zich met de huid vermengt als een vloeibare formule, maar bestaat uit een microfijne compactpoeder. Ook zit er in de collectie een Skin Illuminator: een parelmoerfinish die je huid direct een gezonde gloed geeft.

ck one color

Mascara

ck color

Double-Ended Eyeliner

ck color

Brow Pencil + Gel Duo

ck color

Eyeliner Marker

Knallende ogen
Voor je ogen is er uiteraard ook een uitgebreid assortiment. Behalve een mascara met een draaiend borsteltje, vind je ook een heel handig duo voor je wenkbrauwen: Brow Pencil + Gel duo in de collectie. En ben jij een echte eyeliner addict? In de lijn zit een Eyeliner Marker met een vilten punt, waardoor je zonder te vlekken een strakke lijn kunt trekken die de hele dag blijft zitten. Ook het Double-Ended potlood blijft de hele dag zitten én er zitten maar liefst twee kleuren in! En voor de dames die last hebben van oogschaduw die tussen de plooitjes gaat zitten is er de Eyeshadow Base, die je ook prima kunt gebruiken voor een perfecte nude look.

eyecolor Calvin klein

De Gloss Eyecolor en de Powder Eyeshadow Quad

Color party!
De Powder Eyeshadow Quad geeft je ogen een heldere, speelse tint. De oogschaduw kan zowel nat als droog gebruikt worden, waardoor hij perfect is voor dag- en avondlooks. Ben je meer van de transparante kleuren en houd je van mengen? Ga dan zeker voor de Gloss Eyecolor.

ck color

Lovely lips
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om juist je lippen te accentueren. De Pure Color Lipstick heeft volle kleuren die de lippen verzorgen in plaats van uitdrogen. De Lipgloss heeft een opvalende glans, plakt niet en zorgt voor volle lippen! Nog vollere lippen nodig? De Color + Treat Lip Kit bevat een lipbehandeling met een milde scrub, kalmerende balsem, plumper, lippenstift en lipgloss. Met het Soft Defining Lip Pencil zorg je ervoor dat je lipkleur langer houdt!

ck color bronzer

Duo Powder Bronzer

ck one blush

Powder Blush Duo

Bronzer + blush = babe

Zowel de Bronzer als de Blush uit de lijn hebben een fluweelzachte creme. Daarnaast geeft de Powder Bronzer een lichte blos die wel tot 11 uur lang zichtbaar is. De Powder Blush geeft je extra kleur en een stralende, lichter-dan-lucht finish.

ck one color

Shining nails

De Long Wear + Shine Nail Color lakjes fixeren, beschermen en versterken niet alleen je nagels, maar blijft door de technologische formule ook 10 dagen zitten!

De CK Color lijn is vanaf 22 september verkrijgbaar in de vernieuwde Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam en online via Douglas.nl. Vanaf januari 2013 zal de lijn in meerdere Douglas filialen liggen. Wil je meer informatie over de lijn? Ons zusje Beautyscene heeft een super uitgebreid artikel over alle producten!

Win!
Wil jij een CK Color pakket t.w.v. meer dan 100 euro winnen? Klik hieronder dan op de meedoen-button! Controleer wel even of jouw huisadres en e-mailadres ingevuld staan, zodat we je de prijs op kunnen sturen.

Let op: deze actie is verlopen. Kijk hier welke acties er op dit moment lopen!

Deel dit artikel
Back to top