Fashion

Eerste beeld schoenenlijn Aerin Lauder

Aerin Lauder, haar naam komt je vast bekend voor. De oma van Aerin is inderdaad de wereldberoemde Estée Lauder. Het ondernemen zit in de familie, zo blijkt. Maar Aerins gaat niet alleen sneller kloppen van beauty...

aerin lauder

Aerin Lauder, de kleindochter van Estée Lauder

Ze komt niet alleen met een eigen schoenenlijn, haar bedrijf is een heel lifestyle bedrijf. Aerin wil een merk creëren waarbij alles hoort, niet alleen interieuritems, maar ook sieraden, kleding en zonnebrillen. En natuurlijk hoort daar ook een cosmeticalijn bij. Vanaf dit najaar heeft oma er dus een concurrent bij!

Maar madame brengt eerst beeld naar buiten van haar eigen schoenenlijn die gepland staat voor het voorjaar van 2013. Daarin vinden we 15 paar flatjes, sleehakken en sandalen tussen de 179 en de 400 dollar.

aerin lauder schoenen

Aerin Lauder vertelde aan Womens Wear Daily: "This is very feminine, and there is something very easy about it. It's very much about the woman who is juggling many different things. There are not as many of those high, high, high, unwearable shoes."

De collectie wordt gelicenseerd onder Jimlar Corp., een bedrijf dat ook deals heeft met Calvin Klein en Coach. Nordstrom, Saks en Neiman Marcus zullen de schoenenlijn gaan verkopen. Maar Aerin zal op haar eigen website (die komt in november) ook verkopen.

Wat vind jij van de eerste ontwerpen?

Deel dit artikel
Back to top