Beauty

Beauty & the box

Beautybox bestaat een half jaar én vierde de zomer met de afgelopen Summer Special editie. De editie was voor juli én augustus en was dus ook dubbel zo goed gevuld. Kijk je mee naar wat er deze keer in de beauty verwenbox zit?

beautybox

 
Zoals iedere maand was het weer één en al verwennerij. Van je gemanicuurde voetjes, tot je haar en van je ogen tot je lippen: alles komt aan bod in deze zomer-editie. En degene die deze keer de Beautybox met de gouden wikkel trof, won een tweepersoons zonvakantie inclusief huurauto ter waarde van 1250,- euro, aangeboden door Jiba!

Maar andere abonnees niet getreurd: in nog tien Beautyboxen zat een zilveren lint waarmee je een perfecte bikini van de beste kwaliteit mocht uitzoeken van het merk Silk & Beach.

En de overige boxen? Die vonden deze heerlijke producten op de deurmat!

beautybox toni guy

TONI & GUY - Damaged Hair Shampoo & Casual Sea Salt Spray

Toni & Guy staat voor de perfecte combinatie. Zoals fish & chips en gin & tonic bij elkaar horen, brengen Toni & Guy hair en fashion bij elkaar.
Waarschijnlijk ben je net terug van vakantie. Dan komt de Damaged Hair Shampoo goed uit! De shampoo reinigt en verzorgt je beschadigde haar. Of wil je liever die beach look van vakantie weer terug? Dan kun je de Casual Sea Salt Spray aanbrengen voor extra textuur en volume! Je kunt de producten voor ieder haartype gebruiken. Inspiratie nodig? Kijk hier!

Damaged Hait Shampoo : Full Size € 9,99,- / 250 ml
Casual Sea Salt Spray: Full Size € 12,99,- / 200 ml

beautybox

DRS. Hans Schreuder - HPO Body Cream en Scar Treatment Cream

Je merkt na een dagje zon, zee en strand dat je huid droog aanvoelt. Je huid kan dus na de zomer wel een flinke oppepper gebruiken! HPO body cream is een super zachte creme, die verzachting én bescherming biedt door de haverextracten, het melkzuur en de vitamine E.

De Scar Treatment Cream is ideaal voor een littekentje. Iedereen heeft wel ergens een litteken en de Scar Treatment Creme doet zowel de nieuwe als de oude exemplaren zichtbaar verminderen, versoepelen en maakt ze lichter. Hoe? Er zit soja extract in en andere verschillende natuurlijke voedingsstoffen.
 
HPO- body cream: Full Size € 34,50,- / 200 ml
Scar Treatment Cream: Full Size € 34,50,- / 50 ml
 

trind beautybox

 
TRIND- Caring Colors
Ben jij al bekend met Trind? De Trind Caring Colors lijn heeft een geweldig kleurenpalet met alle tinten van dit moment voor mooie verzorgde nagels. Laat je nagels shinen met deze kwalitatief hoogwaardige kleurlakken van Trind!
 
Full Size
€ 9,95,- / 9 ml
 

pascaud beautybox

 
Pascaud - LIFT facelift cream
Pascaud ontwikkelt innovatieve huidverbeterende behandelingen en producten. Daarbij denken en werken ze vanuit hun Beauty Triangle. Innerlijke gezondheid vertaalt zich naar uiterlijke schoonheid.  
Een deel van de abonnees maakt nu kennis met deze unieke crème die de zichtbare tekenen van veroudering vermindert en zorgt voor verbetering van de spankracht van de huid.
 
Full Size
€ 64,40,- / 50 ml
 

beautybox decleor

 
DECLÉOR - Systeme corps Lait Hydratant/hydraterende bodycreme
Dit product is ook echt een aanrader! De Système corps Lait Hydratant heeft een verzorgende werking die de huid hydrateert en verstevigt. De fluweelzachte crèmige milk ruikt overheerlijk! Pas op: deze hydraterende bodycrème werkt verslavend...Een echte verwennerij! 
 
Full Size
€ 35,- / 250 ml


lookx beautybox lipgloss

 
LOOkX
Lipgloss
LOOkX Lipgloss is het meest populaire make-up product sinds de laatste twee jaar in de collectie van LOOkX. Een gloss verrijkt met vitamine A en E die zorgt voor een 3D-effect:  de mond wordt direct voller en de lippen zullen extra glanzen voor de microparelpigmenten en glitterparels.
 
LOOkX Lipgloss: Full Size € 17,95,-

Lookx eyeliner beautybox

 
Eyeliner
Of je nou je ogen subtiel wilt accentueren of gaat voor uitdagende smokey eyes, de eyliner van LOOkX geeft je een onweerstaanbare oogopslag in een handomdraai! Dankzij de hoge pigmentatieconcentratie geeft deze innovatieve, long-lasting eyeliner je make-up nog meer diepgang.
 
LOOkX Eyeliner Brown: Full Size € 17,35,-


Janzen beautybox kaars

JANZEN – Parfum Kaarsen

We vinden het heerlijk om onszelf te verwennen met een parfum, maar wat dacht je van een parfum voor in huis? Maak kennis met JANZEN! Een 100% Nederlands merk dat staat voor puur, open en echt. Deze parfumkaarsen laden ieders mind op. De uitgebreide collectie van Janzen bestaat uit geuren, body-basics, accessoires en badlinnen die altijd rust uitstralen en energie geven.
 
Full Size
€ 9,95,-
 

eyeline mascara

 
Eveline Cosmetics - Mascara
Bij Eveline Cosmetics draait alles om kwaliteit voor een betaalbare prijs. Beautybox was al een tijd nieuwsgierig naar dit merk en dat blijkt terecht! In de Beautybox zit een mascara uit het assortiment van Eveline Cosmetics. De borsteltjes van de mascara’s zorgen voor een mooi en gelijk volume van de oogwimpers.

Full Size
v.a. 4,95,-  p/st
 

nivea beautybox
 
NIVEA – Crème Soft Peeling

We weten allemaal dat het belangrijk is te blijven scrubben in de zomer om ons kleurtje langer te behouden. Met de Soft Peeling van Nivea heb je een reinigende scrub en een verzorgende douche crème in één. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een mooie, zachte huid. Ideaal voor op vakantie. Een echte aanrader!
 
Full Size
€ 4,99,- / 250 ml



Debbie, hoofdredacteur van Beautyscene.nl, maakte speciaal voor ons een video met alle informatie over deze Beautybox Summer Special!
 

Kortom, een overweldigende editie vol verwennerijen. Wil jij jezelf of een ander ook verrassen met een Beautybox? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo’n verwenbox. Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar 12,50, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten thuisgestuurd! Wees er snel bij en ontvang de september-editie, welke ook weer heel speciaal gaat worden...

Deel dit artikel
Back to top