Winnen

WIN: Metamorfose Fred van Leer / VERLOPEN

Fred van Leer kennen we allemaal als de super vrolijke stylist uit onder andere Holland's Next Topmodel, Dames in de Dop en natuurlijk zijn eigen programma Shopping Queens. Fred heeft nu een samenwerking met Invito en daarbij wordt er niet alleen korting weggegeven, maar delen we ook een hele metamorfose uit!

fred van leer invito

Invito bestaat 25 jaar en daarom heeft stylist Fred van Leer heel de Invito collectie kritisch bekeken en hij heeft vervolgens 25 artikelen uitgekozen voor zijn 'Picked by Fred' collectie. Niet alleen handig, maar ook goed voor je portemonnee, want je krijgt op heel de collectie maar liefst 25% korting!

Metamorfose
De Picked by Fred collectie deze en volgende week dus te koop met de 25% traktatiekorting van Invito! Maar dat is niet het enige. Invito trakteert ook op een metamorfose door Fred van Leer. Win jij de metamorfose? Dan word je helemaal in het nieuw gestoken door Fred van Leer himself! En de winnares mag de kleding en de schoenen lekker meenemen naar huis!

fred van leer invito

fred van leer invito

fred van leer invito

Win!
Wil jij kansmaken op de metamorfose van Fred van Leer? Klik hieronder dan op de meedoen-button en vergeet niet de Facebook-pagina's van Invito en Fashionscene te liken! Niet gewonnen? Dan kun je nog altijd de Picked by Fred collectie met 25% korting bij Invito shoppen!
Deel dit artikel
Back to top