Fashion

Kleding Fifty Shades of Grey tussen Disney stuff

Het boek Fifty Shades of Grey is niet aan te slepen. En doordat celebs als Doutzen, Kim Kardashian en Victoria Beckham er over twitterden, wordt het succes alleen nog maar groter. Tijd om dat succes te verbreden!

En hoe kan dat ook anders door een heuse Fifty Shades of Grey lingerie- en kledinglijn op de markt te brengen. Voor de Grey-leken onder ons: Fifty Shades of Grey is een vrije erotische roman met heel wat heftige SM-scenes. Je kunt je dus zo voorstellen dat het geen schattige kanten onderbroekjes wordt. Waarschijnlijk meer iets met leer...

Fifty Shades of Grey kleding

Dit is natuurlijk niet het eerste wat naar aanleiding van het boek wordt geproduceerd. Eerder was er al een oogschaduwpallet, een modecampagne in de stijl van en een vermeende pakkenlijn.

Er worden truien, hoodies en T-shirts aangeboden via FREEZE clothing, een site die claimt 'premiere erotic clothing outlets' aan te bieden. Best prima voor een soft-porn roman toch?

Fifty shades of grey lingerie

De 'normalere' kleding, inclusief het ondergoed, wordt op de markt gebracht door Briefly Stated.

De lingerie wordt verkocht door HYP. Een merk waar vooral Disney-artikelen worden verkocht. Toch bijzonder, de sexy Fifty Shades kousen naast Disney-hemden.

Deel dit artikel
Back to top