Wedding

Jolie-Pitt bruiloft? Wij zeggen ja!

Alles lijkt er op dat Brad Pitt en Angelina Jolie dit weekend in het huwelijksbootje stappen. Volgens bronnen zijn de voorbereidingen bezig voor een private party in het koppels chateau in Frankrijk.
 
Het Hollywood paar zijn bezig met een samen komen voor familie en vrienden in hun paleisje Miraval estate, dit lijkt verdacht veel op een receptie. Gasten zijn als op foto’s gespot, onder andere Pitt’s ouders. Juwelier Rober Procop – hij die Jolie’s diamanten en platina verlovingsring heeft ontworpen – is ook gezien bij de chateau.Een andere bron vertelde: “Ze zeiden dat het 50e huwelijksjaar gevierd wordt voor Jane en Bill (Brad’s ouders), maar sommigen denken dat dit het moment is. Zelfs Angelina’s privé juwelier is aanwezig. De gossip queens zitten er met een neus boven op!

Het Koppel heeft kort geleden laten weten dat ze druk bezig waren met een bruiloft in Zuid-Frankrijk (waar hun chateau ligt).  Men verwacht dat Clooney ook as soon as possible binnen zal vliegen. Een bron: “George en Brad zijn beste vrienden, geen twijfel mogelijk dat hij niet aanwezig zal zijn. Clooney is nu nog in zijn vakantiehuis in Italië aan het genieten, maar kan binnen 1 uur in Marseille zijn.Welk modehuis zal haar jurk hebben ontworpen? En hoe zit het met de trouw ring? Diamanten? Goud? Zilver? We kunnen niet wachten!

In welke kleur denk jij dat Jolie “ja” zegt?

Deel dit artikel
Back to top