Fashion

Naomi Campbell kaal!

Naomi Campbell ziet er op de catwalk altijd uit om door een ringetje te halen. Maar nu blijkt dat ze onder haar extensions en weaves een kalend hoofd verbergt! Tijdens een vakantie op Ibiza is het 42-jarige supermodel gespot met een haargrens die flink wat centimeters naar achteren is geschoven.



Het jarenlang dragen van hair extensions en weaves heeft zijn tol geëist van Naomi Campbell. Deze week is ze gekiekt op Ibiza, terwijl ze klaar staat om een duik in de zee te nemen. Doordat ze haar lange lokken in een paardenstaart draagt, is te zien dat het - overigens topfitte - model een deels kaal hoofd heeft. Bekijk de foto's HIER.

Haaruitval die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld extensions en weaves heet ook wel traction alopecia. Het schijnt dat celebs als Victoria Beckham, Britney Spears en Paris Hilton er ook last van hebben gehad. Het is moeilijk om te bepalen of de haaruitval permanent is, maar wij vermoeden dat de vele haarstylisten Naomi wel een manier vinden om haar coupe te fiksen. 

Wat vinden jullie van Naomi's kapsel malaise?

Deel dit artikel
Back to top