Fashion

Solange Knowles mixt en matcht voor Madewell

Solange Knowles is het überhippe zusje van nachtegaal Beyoncé en Madewell is het hippere 'zusje' van modemerk J. Crew. Combineer deze twee sisters met elkaar en je krijgt een vrolijke campagne waarin het mixen en matchen van items centraal staat. Wij hebben backstage beelden!







Fashionscene is altijd al helemaal weg geweest van Solange's stijl. De mama slash DJ gaat louter de deur uit in fantastische outfits die altijd kleurrijk, eclectisch en vooral jaloersmakend zijn. En dan hebben we het nog niet eens over haar kapsels gehad! Anyway, het is dus niet geheel verrassend dat Madewell Solange inschakelt voor haar jongste campagne, waarin het draait om het combineren van fijne items.

Over de samenwerking zegt de splinternieuwe campagnester: "I just think that it embodies my style in that it has so much color and texture and character. But it’s classic with great tailoring and I think if you have on you have to have the other."

In onderstaand backstage filmpje spotten we onder meer vrolijke hoedjes, wrap dresses en knitwear met prints, boyfriend jeans en casual bloesjes. Solange is in haar vrije tijd ook nog eens model, dus poseren is voor haar appeltje eitje! Benieuwd naar alle looks? Bekijk dan snel de bewegende preview!



Wat vinden jullie van de samenwerking tussen Solange Knowles en Madewell?
Deel dit artikel
Back to top