Fashion

Is Olcay's sprookjesleven echt?

Deze week pluist weekblad Privé (of toch Quote?) de achtergrond van Olcay Gulsen uit. Het schijnt dat er al lang over haar sprookjesleven wordt gespeculeerd. Het is natuurlijk wel knap om van assepoester naar prinses te gaan...
 

 


Acht jaar geleden werd het famous merk Supertrash opgericht door een rijke it-girl uit Californië. In 2009 nam Olcay, die tot dan de Europese afdeling had, geleid het hele zaakje over. Sommigen dachten dat haar voormalige lover/voetballer Edgar Davids haar financieel zou hebben gesteund. Davids ontkent de financiële motor te zijn, dus wie het wel is, blijft geheim.
 
Weekblad Privé duikt in haar verleden en komt met heftig nieuws. Volgens Privé heeft ze een award op haar cv toegevoegd die niet bestaat, haar geboorteplaats veranderd en een studie in Rotterdam heeft verzonnen die zij volgens bronnen nooit heeft gevolgd. En is deze California-lady Ava Riley wel echt de oprichtster van Supertrash? Privé zegt ook geen spoor te kunnen vinden over Ava op het internet. 

Inmiddels heeft Quote lucht gekregen van het Privé-artikel. Hoofdredacteur Mirjam van den Broeke liet weten dat de informatie overgenomen is uit de Quote.
 


Waar of niet waar, respect voor het opbouwen van zo'n modemerk is op z'n plaats. We wachten Olcay's reactie af, houd Fashionscene in de gaten voor de laatste updates!

Update:
Olcay heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze de leugens meer dan zat is: "Het voelt echt als een persoonlijke aanval. Ik heb altijd met veel trots gewerkt voor Nederland en hier zit je niet op te wachten. Ik snap niet waarom, daarom kwetst het nog meer", vertelt ze. "Ik denk dat ik heb bewezen dat mijn succes komt door hard werken en niet door liegen. Ik vind dit heel erg."

Deel dit artikel
Back to top