Fashion

Urban Outfitters doet niets aan insectenplaag

Het kan gebeuren dat een winkel last heeft van een insectenplaag. Vooral in het buitenland gebeurt dat nog al eens. De meeste winkels komen daar voor uit en doen er iets aan. Maar Urban Outfitters heeft een totaal andere aanpak.

In maart vond de eerste klant een zogeheten bed bug op de grond in de winkel, maar in april vertelde een werknemer van Urban Outfitters dat hij thuis een bed bug-plaag heeft. Ondanks dat de Urban Outfitters collega's een pauzeruimte en kluisjes delen, werd daar niets aan gedaan.

In juni en juli klaagden de werknemers dat ze echt gebeten werden door de bed bugs. Een bron vertelt aan Jezebel: "Toen het warmer werd, kreeg iedereen last van de beter, waarschijnlijk omdat we alles delen in het bedrijf, van tassen tot jassen. Werknemers vertelden hun leidinggevende dat ze gebeten werden en vroegen wat ze moesten doen. Maar er werd weinig aan gedaan."

Onlangs werden de winkels onderzocht en werden er inderdaad bed bugs aangetroffen.

Urban Outfitters bed bugs

Urban Outfitters is niet de enige winkel die hier last van heeft. Ook Macy's, Victoria's Secret, Juicy Couture en Hollister hebben een bed bug-plaag gehad, maar inmiddels zijn deze opgelost.

Mocht iemand binnenkort in één van de Amerikaanse Urban Outfitters zijn: watch out!

Deel dit artikel
Back to top