Fashion

Streetstyle: Amish grunge

In de zomer kunnen we de toeristen meestal herkennen aan de routeboekjes, fotocamera's en de "makkelijke" schoenen. Dit keer zien we een fashionable toerist. Ze trekt meteen de aandacht met haar extreme dip-dye van vijf verschillende kleuren. En daarmee is Arianna Toscano (23) deze week ons streetstyle icoon! 

In de 9 Straatjes kwamen we deze tortelduifjes tegen. Een echte señor en señorita uit hartje Barcelona. Arianna is een student grafisch vormgever in Barca en is helemaal gek van mode. Elke dag kan ze een verschillende stijl hanteren. De ene dag houdt ze van grunge en de andere dag trekt ze een classy outfit uit de kast. 

Streetstyle grunge

Arianna draagt een cozy vintage sweater met een grijze maxi skirt. We zien witte platforms à la baby spies onder een netpanty en een dip-dye van roze, groen, blauw, hazelnoot waar we niet omheen kunnen. Ze maakt haar hele stijl af met een paradiseprint rugzak (we love!). 


Platform sneakers

Haar favoriete stad om te winkelen is London. Daar bezoekt ze Brick Lane, een van de zijstraten waar hip Londen graag neerstrijkt. Hier zijn de apartste boetiekjes te vinden. In haar eigen woonplaats loopt ze graag bij Gotyc naar binnen. Favoriete merken heeft ze niet want ze shopt 99,99% vintage.  

Like the grungyness? Wij hebben wat items voor je klaargezet:

shop grunge

1. Maxiskirt, € 31,11 van Asos
2. Zwarte jumper, € 165,90 van Asos
3. Platform sneakers, € 34,56 van Asos

Deel dit artikel
Back to top