Fashion

Interview: Lindsey Wixson voor Flare

We weten wie er op de meeste september covers staan en we weten hoe populair ze zijn. Maar nu begint de verkoop toch echt los te gaan. We hebben een sneak-peek van Flare’s cover met Lindsey Wixson voor jullie klaar staan!
 

We nemen een kijkje bij het Canadese blad Flare met Lindsey Wixson als covermodel en een aantal shots tijdens de editorial. Prabal Curung krijgt de meeste credits en belandt op de cover terwijl Prada, Fendi, Rodarte, Altuzarra en J.W. Anderson de rest van de editorials vormen. De serie is gefotografeerd door Maxi Abadian en de styling werd gedaan door Elizabeth Cabral.
 


In het interview horen we dat het dragen van Chanel Couture een grote droom was voor de 18-jarige Wixson. Ze houdt van het luisteren naar 90’s muziek. TLC en Diona Apple zijn haar favorieten. Maar er was veel meer interessant nieuws. Het bevriend worden met andere modellen was niet altijd even makkelijk, net als het exclusief houden van haar lichaam.

Lees hier het interview:
 
Hoe is het voor jou backstage?

Lindsey: "Het meest van de tijd heb ik plezier maar heel vaak is het ook overweldigend. Ik heb de Resort Oscar de la Renta show gelopen en de meeste van de meiden kende ik niet. Iedereen heeft haar eigen vrienden en mensen met wie ze praten. Ik trek me terug en doe mijn eigen ding. Ik praat eigenlijk alleen maar met de dames van mijn agency omdat ik hun ken en altijd zie. Het is best hard om andere modellen te leren kennen."
 
 
Lindsey backstage bij Resort Oscar de la Renta

Wie zijn de belangrijkste mensen voor je?

Lindsey: "De mensen om mij heen –vooral mijn ouders en mijn zus die mij altijd supporten. Ik probeer ze elke maand te bezoeken maar ik ben gewoon zo druk met mijn werk. Ik wil ze trots maken en ik probeer het wel netjes te houden. De mod- industrie wil altijd iets anders uit je halen dan dat je zelf eigenlijk wil. Het is vaak moeilijk om bij je principes te blijven. Ik denk altijd aan de mensen uit mijn woonplaats, wat zouden zij van mijn shoots denken? Zij zouden mij niet graag in de schappen zien met een bloot bovenlichaam."

Wat vinden jullie van Wixson's attitude?

Deel dit artikel
Back to top