Fashion

Yanis: ik ga op reis en neem mee

Eindelijk is het (bijna) zover. Na maandenlang hard werken is het tijd om te gaan genieten in een zonnig oord. Wat ik dan ook meer dan verdiend heb. En zoals altijd speelt ook nu weer het grootste probleem van vakantie een grote rol. Namelijk: wat gaat mee? En vooral: wat niet?

Een reuzekoffer staat op dit moment te wachten om gevuld te worden. Ik hoor mijn zomerjurkjes, shorts en zonnebrillen schreeuwen dat ze mee willen. Al ben ik maar tien dagen weg, toch moet er zo veel mogelijk mee. Wat ieder jaar weer lastig is, want zoals iedere vrouw moet er ook bij mij altijd meer mee dan mogelijk. En dus zal ik moeten kiezen. Vooral wat betreft schoenen wordt dat zeer lastig.Want 35 paar schoenen meenemen is jammer genoeg onmogelijk. Al hoewel, bij dat ene jurkje staan die zandkleurige ballerina’s het beste, terwijl die zwarte sleehakken het best bij dat andere jurkje staan. En ook mijn witte Allstars, havaianas, waterschoentjes, vans, platform shoes, sneakerwedges, zwarte- en beprinte sandalen mag ik niet vergeten. 

Maar dan moet er ook nog een collectie tassen mee. Waar ik me toch een klein beetje zorgen om maak. Mijn strandtas (die ik echt niet thuis kan laten, aangezien ik die maar een paar keer per jaar kan gebruiken) neemt behoorlijk veel ruimte in. Daarnaast moet er zeker nog een tas mee voor ’s avonds en een tas die mee kan tijdens een dagje rondtouren. Gelukkig neemt mijn ronde zonnebril niet veel ruimte in beslag. En zoals ieder jaar, komt het ook deze keer wel goed en past alles met een beetje proppen in mijn koffer. Althans, laten we het hopen. Ik ben alvast aan het duimen.Door: Yanis Moreira (yanismoreira.com)
Deel dit artikel
Back to top