Winnen

WIN: marlies|dekkers lingerie t.w.v. € 200/VERLOPEN

Kan jouw lingerie collectie wel wat aanvulling gebruiken? Dan word je vast lyrisch enthousiast van de shoppingvoucher à € 200 te besteden bij de webshop van marlies|dekkers.Genoeg keuze voor een nieuw sexy lingerie setje verzekerd dus.



Marlies Dekkers is een Nederlandse lingerie designer die op internationaal niveau bekend is met haar ontwerpen. Haar lingerie wordt regelmatig gedragen door celebrities als Lady Gaga, Rihanna, Fergie, Sarah Jessica Parker, Katy Perry, Nelly Furtado en Nicki Minaj.


 
Marlies ziet het vrouwelijk lichaam als haar canvas. Haar grafische designs doorbreken alle lingerie tradities en zorgen voor een nieuwe kijk op het vrouwelijke lichaam. De ontwerpster zorgt er met haar lingerie voor dat iedere vrouw zich sexy voelt en vol van zelfvertrouwen. Niet alleen de unieke designs zorgen voor exclusiviteit bij haar labels marlies|dekkers en Undressed by marlies|dekkers, net zo belangrijk is de kenmerkende perfecte fit van de lingerie.
 

WIN
Doe mee met deze fabulous winactie en wie weet mag jij staks een fijn setje op de marlies|dekkers webshop uitkiezen t.w.v. € 200! Klik op de meedoen button hieronder en like de Fashionscene Facebook-pagina!

LET OP: Deze actie is inmiddels verlopen.

Deel dit artikel
Back to top