Winnen

WIN: 4x Beach Life bikini t.w.v. € 59,90/VERLOPEN/

Al bezig met het inpakken van je koffer maar de juiste beachlook nog niet klaar? Het Nederlandse merk Beachlife ontwerpt de mooiste badmode met een ruime keuze aan kleuren en maten. En wij mogen 4 x een bikini ter waarde van € 59,90 weg geven. Zodat je gepakt en gezakt bent om te vertrekken. 


 
Lara Solid Taupe + Lot Solid Taupe: verkrijgbaar in de cupmaat B & C, omvangsmaat 36 t/m 44, bikinisetprijs € 59,90

Dutch design
Beachlife staat bekend om haar complete mix&match strandmode collectie van Nederlands design. Ze kenmerken zich door het gebruik van frisse, zelf ontworpen prints, trendy uni kleuren en een goede pasvorm. De bikini’s zijn uitgewerkt in de cupmaten B tot en met F en omvang 36 tot en met 44. 
 
De collectie van 2012 bestaat uit organische prints samen met abstracte bloemenprints in felle kleuren. Kleurencombinaties in blauw, groen, roze, en wit. Geïnspireerd op pauwen, lelies en de golven van de oceaan.





 Zie jij jezelf deze zomer wel in deze bikini over de pier paraderen? Klik hieronder dan op de meedoen-knop! Verkrijgbaar in de cupmaat B & C, omvangsmaat 36 t/m 44, bikinisetprijs € 59,90. Geef jouw cupmaat en confectie maat door, mocht deze niet meer beschikbaar zijn dat sturen wij een alternatief naar je op.

Ga naar de Facebook pagina van Beachlife.

LET OP: Deze actie is inmiddels verlopen.
Deel dit artikel
Back to top