Winnen

WIN: 10x Syoss Volume Pakket //VERLOPEN

Droom jij ook van weelderige lokken als Doutzen Kroes, Blake Lively of Lauren Conrad? Met een Syoss volume pakket, waar wij er maar liefst tien van weggeven is big volumineus haar ook voor jou binnen handbereik en dat zonder een bezoek aan de kapper.



Het haarmerk Syoss belooft lokken alsof je net een middag bij de kapper hebt gezeten alleen dan met Syoss producten die je thuis gebruikt voor een fractie van de kappersprijs. Met open mond kijken wij altijd naar het zwiepende haar van celebs en modellen. Weten hoe? Bekijk in deze super handige how-to video's hoe je met behulp van de Syoss producten volumnieus haar bereikt! Picture this: met de Syoss Volume Lift producten kijkt straks iedereen met open mond naar jouw volumineuze haar. Like?



1. Syoss Volume Lift Shampoo
2. Syoss Volume Lift Mousse
3. Syoss Volume Lift Hairspray

4. Syoss Volume Lift Droogshampoo


WIN

Wij geven 10x een Syoss Volume Lift pakket weg. In het pakket vind je Volume Lift Shampoo, Droogshampoo, Hairspray & Styling-Mousse. Als je hiermee aan de slag bent gegaan heb je gegarandeerd bizar veel volume in je haar. Wij zijn vooral fan van de volume droogshampoo van Syoss, volumnieus haar dat een dag langer fris is zonder het gewassen te hebben. Doe mee met de winactie en wie weet heb jij binnenkort weelderige lokken door het Syoss volume pakket!

Let op: deze actie is verlopen. Kijk hier welke acties er op dit moment lopen!

Deel dit artikel
Back to top