Fashion

Hartjesregen bij Bas Kosters

Wij waren al dol op Bas Kosters, maar na de spring-summer 2013 show houden wij zelfs van de ontwerper. De middagshow toonde een collectie die de liefde als grote inspiratiebron gebruikte. Na een break-up van een relatie van negen jaar had Bas het gevoel dat hij de liefde moest gebruiken voor zijn aankomende collectie. And so he did.



Margreet Dolman fan

De show begon met een video-interview nadat de relatie van de designer net over was. Niemand minder dan de lovely Margreet Dolman - een typetje van Paul Haenen waar Bas al sinds zijn jeugd fan van is - leidde het gesprek. Daarna volgde een hilarisch diepte-interview met de twee in de zaal. Waarbij een Ernie lachje niet uit kon blijven. Bas vertelt dat hij nu de liefde weer gevonden heeft, in de disco. Nadat het interview rustig was afgerond kwamen de modellen de catwalk over met heerlijke cheesy liefdesnummers en af en toe een steamy kreungeluid op de achtergrond.


Valentijn de Hingh





Wedding bells
Valentijn de Hingh opende de show en daarna volgde een fijne eclectische mix aan modellen gehuld in tal van creaties die de liefde symboliseerden. Aan hartjes geen tekort in ieder geval. Het vrolijke geheel werd afgesloten met het gezelschap springend, zoenend en dansend over de catwalk. Een mini trouwerij vond nog plaats plus bruidstaart  en een enorme in vuur en vlam staande Bas Koster als video projectie. Met vlinders in de buik verlieten wij de show.

(Beeld: Team Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top