Beauty

Hoe creëer je het perfecte kappersfrisse kapsel?

Wanneer zit je haar op z'n mooist? Wanneer de kapper het gewassen, geknipt en geföhnd heeft! Het haarmerk Syoss belooft precies hetzelfde, maar wat heeft Syoss dat andere merken niet hebben? Fashionscene gaat op onderzoek uit!

Voor ieder haartype is er een speciale soort shampoo en stylingproduct. Of je nu fijn, normaal, vet, droog of gekleurd haar hebt; er bestaat een speciale lijn voor. Daarnaast heeft Syoss een speciale lijn: Silicone Free shampoos en conditioners. De naam zegt het al, deze lijn is vrij van siliconen, maar bevat ook geen parabenen of paraffines. Hierdoor verzwaart je haar niet en heb je dus een kapsel vol volume!



Heb je vet haar of kun je wel wat extra volume gebruiken? In het assortiment van Syoss vind je ook droogshampoos. Anti-Grease zorgt ervoor dat de vettigheid opgeslurpt wordt, terwijl de Volume variant je haar bizar vol maakt! De droogshampoos laten geen witte waas achter én ze houden je haar allebei een dag extra fris.


Ook in de stylingproducten vind je alle producten die de kappers ook gebruiken. En wist je dat deze styling producten ook tot hét product van 2011 benoemd zijn? Je vindt in het assortiment hairsprays voor verschillende wensen (zoals Volume Lift en Shine & Hold), maar ook mousses, een styling spray en een super handige Fibre-cream.




Syoss Fix & Smooth

Wat betreft haarkleuring is Syoss ook echt een aanrader. De kleuringen bestaan dan ook uit een hoogwaardige crèmeformule met een professionele kleurpigmentenmix. Door de Color Seal Conditioner en Nutir-Complex behoudt je haar haar schitterende glans! Nieuw in het kleurassortiment van Syoss zijn de Mixing Colors: een lijn waarbij je kleurtinten zelf met elkaar mixt, net als dat de kapper dat doet. Uiteraard worden de bij elkaar passende kleuren wel voor je in één verpakking geleverd.



Wat nou echt het verschil is met een kappersproduct? De prijs! Shampoos kosten je gemiddeld vijf euro! Maar een styling spray(pocketsize) is er zelfs al vanaf € 1,99!

Deel dit artikel
Back to top