Winnen

WIN: 10x 100 euro van Agua Bendita! /VERLOPEN/

De meesten van ons houden zoveel van bikini's dat ze er nooit genoeg hebben. Maar een meisje op het strand of aan het zwembad tegenkomen met hetzelfde exemplaar is nou niet echt leuk...  Met de handgemaakte bikini's van Agua Bendita zal je dat niet zo snel overkomen!



De bikini's van Agua Bendita zijn niet alleen super origineel, ze worden ook gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit én ze worden door middel van handwerk gemaakt. En bij zulke mooie bikini's horen even mooie modellen. Vorig jaar war de topmodellen Candice Swanepoel en Bar Refaeli de gezichten van het merk en dit jaar doet Bar Refaeli dat over met het Nederlandse topmodel Rianne ter Haken.



Win € 1000,- shoptegoed, te besteden bij Agua Bendita!
Wil jij deze zomer wel in één van deze prachtige bikini's over het strand paraderen? Dan hebben we goed nieuws! We geven namelijk maar liefst tien Agua Bendita giftvouchers van 100 euro weg!



Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor de winactie. Wil je meer kans maken op Agua Bendita shoptegoed? Like dan de Agua Bendita Facebook-pagina, want het bikinimerk geeft bij elke honderd likes een giftvoucher van 100,- euro weg!

Let op: de vouchers gelden niet op afgeprijsde artikelen. 

LET OP! Deze actie is verlopen.

Deel dit artikel
Back to top