Fashion

Andrej Pejic in Fashion Canada

Andrej Pejic blijft ons wegblazen met zijn buitengewoon schitterende fotoshoots. In het februarinummer van Canada’s Fashion Magazine schittert de prettiest boy op de cover en in een editorial van 12 pagina’s, genaamd ‘He’s No Lady’. Hij poseert onder andere als rich housewife en society girl en geeft commentaar bij zijn verschillende looks.

Hema

2011 was het jaar van Andrej Pejic. Naast tal van sensationele editorials en betoverende covers was er meer nieuws rondom het androgyne model. Zo stond hij in de sexy vrouwen top 100, mocht hij Queen Elizabeth ontmoeten en is hij het gezicht van Hema’s campagne voor hun nieuwste mega push-up beha. Die is je vast niet ontgaan op de abri’s door de hele stad.

Andrej Pejic als in Fashion Canada 

Fashion Magazine

Ook 2012 belooft een goed jaar te worden, als je alleen al kijkt naar deze februaricover en editorial in Fashion Magazine van Canada. ‘He’s no lady’ maar ziet er zeker uit een beeldschone vrouw.

De editorial is persoonlijk gemaakt door de quotes van Andrej bij de verschillende looks te zetten. In die quotes geeft Andrej zijn mening over de kleding en fantaseert hij over de bijbehorende types. Zo zou hij als rich housewife in een chique jurk gaan koken en in couture boodschappen doen. Zijn favoriete outfit benoemt hij tot een 'society outfit' die hij zou aantrekken als hij zou gaan stappen.

Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada Andrej Pejic als in Fashion Canada  

Wat vind jij van deze shoot voor Canada's Fashion Magazine ?

(Door: Daphne)

(Beeld: Design Scene) 

Deel dit artikel
Back to top