Fashion

Lady Gaga's speciale jurk voor Viva Glam

Lady Gaga heeft het er altijd over dat ze nergens is zonder haar little monsters en betrekt haar fans dan ook zoveel mogelijk in haar leven. Voor de Viva Glam campagne van M.A.C gaat ze nog een stapje verder. Hiervoor draagt ze een jurk waarin de gezichten van haar fans zijn verwerkt!

 

Viva Glam

Gaga was het afgelopen jaar het gezicht van de Viva Glam campagne van M.A.C. Haar lipstick ‘Viva Glam Gaga’ is een bleke nude kleur en alle opbrengsten gaan direct naar het Aids fonds. Nu heeft ze Nicola Formichetti ingeschakeld voor haar fashion project voor M.A.C Viva Glam.

Lady Gaga MAC Viva Glam

Lady Gaga MAC Viva Glam

Nicola Formichetti

'Mother Monster' deed in maart een oproep aan haar fans om foto’s van hun hoofd op te sturen. Formichetti selecteerde zelf de beste little monster faces en drukte ze af op een stof in dezelfde kleur als de lipstick van Gaga. Hiervan maakte hij de jurk, maar ook de torenhoge – letterlijk – schoenen werden in het textiel gewikkeld.

In de nieuwe video voor de Viva Glam campagne zien we de ingezonden foto’s langsflitsen en Gaga dromerig voor zich uitkijken, terwijl de jurk sierlijk om haar heen wappert.

 

In de onderstaande video kletsen Gaga en Formichetti over de Viva Glam campagne. Gaga vertelt over hoe ze naast de jurk, nog meer aan haar fans te danken heeft. Ze haalt inspiratie uit de make-up van haar fans bij haar shows. They’re so good at it! I see looks, and I think, ‘I’m going to steal that from you! I’m going to do that!” aldus 'Mother Monster'.

 

Wat vind jij van de jurk met de gezichten van Gaga's 'little monsters'?

(Door: Daphne)

(Beeld: Dailymail.co.uk)

Deel dit artikel
Back to top