Fashion

Sterren verven haar in knalkleuren

Rihanna, Katy Perry, Kelly Osbourne en Lady Gaga. Allemaal houden ze wel van een (haar)experimentje. Maar het kleurtje en de coupe die ze nu in hun haar hebben, is toch verre weg van ‘normaal’. Met deze ‘big four’ komen alle kleuren van de regenboog langs!


Rihanna kwam zonder blikken of blozen afgelopen weekend ineens met een heel ander tintje on top het podium op. Het blonde opgeschoren haar werd ingeruild voor een (nog) korter brandweerrood koppie. Dat ze er zelf niet rood van aan loopt..


rihanna
Voor

rihanna
Na

Maar Rihanna is natuurlijk niet de eerste die ons even liet opschrikken met haar nieuwe haarkleur. Ook Katy Perry heeft afgelopen weekend met haar haren in een verfpot gehangen. En niet zomaar eentje: nee Katy heeft voor een knalblauwe kleur gekozen! Wij hebben in ieder geval nog een paar dagen nodig om eraan wennen.

katy perry
Voor

katy perry
Na

Een aantal weken geleden werden we al flink verrast door Kelly Osbourne die een grijze omacoupe à la Lady Gaga aangemeten had gekregen. Lady Gaga is ondertussen allang weer geswitcht naar een blond bloempottenkapsel (ook erg hip) in haar Alejandro clip, maar Kelly loopt nog steeds rond met haar grijs-paarse haar.

kelly osbourne
Voor

kelly osbourne
Na

lady gaga
Lady Gaga in haar clip 'Alejandro'


Ook de Nederlandse Christina Curry was toe aan een ander kleurtje, misschien om minder op haar moeder te lijken?

christina curry christina curry
Voor & na


We snappen dat je moet opvallen om aandacht te krijgen in dat wereldje, maar of dit nou de meest charmante oplossing is?..


(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top