Fashion

Mijn ontmoeting met Rachel Zoe

Ik (Tess) ben al enige tijd helemaal weg van celebrity styliste Rachel Zoe. Ik vind haar stijl erg gaaf en heb alle afleveringen van The Rachel Zoe Project al meerdere malen bekeken. Tijdens de Milaan Fashion Week kwam mijn droom dan ook in vervulling: ik ontmoette Team Rachel Zoe.

Ik had er natuurlijk al op gehoopt dat ik Rachel Zoe en haar assistent Brad ergens in Milaan zou spotten, maar dit had ik niet durven dromen. Bij Dsquared2 sprak ik met Rachel’s assistent, Brad, hij woonde de modeshow bij zonder Rachel en was enigszins verbaasd dat ik hem herkende. Maar hij vond het erg leuk om te horen dat ik zo’n fan was van The Rachel Zoe Project en wilde graag op de foto (zie hieronder).

Bij Alberta Ferretti spotte ik Rachel Zoe zelf, achtervolgd door een aantal cameraploegen en fotografen. Gewapend met mijn videocamera en fototoestel liep ik op haar af. Ik vroeg haar eerst of ik een foto van haar (zie hieronder) mocht maken en daarna hoopte ik haar nog op camera te kunnen interviewen.

Wonder boven wonder lukte dat. Rachel was heel aardig en geduldig en beantwoordde al mijn vragen. Ze vertelde dat Alberta Ferretti een goede vriendin van haar is, dat ze Milaan een geweldige stad vindt en dat ze de Fashion Week van Parijs helaas moest missen vanwege de Oscars op 7 maart. Eén van de belangrijkste dingen die ik te weten kwam, is dat The Rachel Zoe Project terug komt met een derde seizoen. Er werden op datzelfde ogenblik zelfs opnames gemaakt. Dus wie weet verschijn ik nog ergens in beeld….

Helaas vertelde Rachel dat er al een vervangster van Taylor was gevonden, Ashley Avignone, anders had ik erg graag naar de baan gesolliciteerd.

Zondagmiddag zag ik Team Rachel Zoe weer, dit keer bij de Dolce & Gabbana show. Het allerleukste daaraan was wel dat Brad me herkende en zelfs vroeg hoe het met me ging. Ook Rachel en haar man Rodger zeiden ‘Hi’. Mijn dag kon niet meer stuk!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top