Fashion

Beyonce en Lady Gaga in burka?

Lady Gaga en Beyonce hebben samen een gezamenlijke single, genaamd Telephone. De twee diva’s namen onlangs al de videoclip op. Wij tonen je alvast enkele beelden.

De videoclip van Telephone is opgenomen door Jonas Akerlund, hij filmde ook de clip van Lady Gaga’s nummr Paparazzi.

Online verschenen deze week al enkele foto’s. Daarop zien we Lady Gaga en Beyonce in een auto zitten. Van de auto wordt gezegd dat het de auto is waar Uma Thurman in reed in de film Kill Bill.

Maar wat voor auto het ook was, wij zijn natuurlijk meer geinteresseerd in de outfits van de dames. Opvallend is dat ze eerst in normale kleding in de auto zitten en op latere foto’s in een soort burka’s/woestijnpaken. Ze zijn dan gehuld in outfits van doorschijnende stof die vrijwel alles, behalve hun gezicht bedekken.

Ook werden Beyonce and Lady Gaga gefotografeerd in kleurrijke sexy outfits...

Bovendien zullen ze in de clip tevens enkele destroyed denim items dragen van de designers Franc Fernandez en Oscar Olima. Helaas zijn daar alleen nog geen beelden van.

We zijn benieuwd hoe de videoclip er uiteindelijk uit komt te zien, maar met twee supersterren als Lady Gaga en Beyonce kan het eigenlijk al niet meer tegenvallen.

(Tess)

Bron foto's: Lady-Gaga.net

Deel dit artikel
Back to top