Fashion

Michael Jackson overleden

We vreesden er al voor: Michael Jackson is overleden. The King of Pop is niet meer. De zanger kreeg gisteren een hartaanval en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het was nog even gissen of hij daadwerkelijk was overleden. Helaas…

Na verschillende pogingen om hem te reanimeren, was het helaas te laat. Kort na aankomst in het UCLA Medical Center in Los Angeles overleed de zanger op 50-jarige leeftijd. Showbizsite TMZ kwam als eerste met het nieuws. Vlakna de berichtgeving dat Michael is overleden, werd dit bevestigd door lijkschouwer Fred Corral."Toen de ambulance aankwam ademde hij al niet meer. Om 14.26 uur (lokale tijd) hebben we zijn dood vastgesteld", aldus de man aan CNN.

Michael Jackson

Jackson gaat de geschiedenis in als één van de grootste artiesten van de vorige eeuw. Zijn zangcarrière begon hij als klein jochie in de band de Jackson 5, samen met zijn broers. Vanaf 1972 ging hij solo verder. In totaal scoorde hij dertien Grammy’s en stond dertien keer bovenaan de hitlijsten. Zijn album Thriller is het best verkochte album uit de popgeschiedenis.

Michael laat drie kinderen achter. Wanneer The King of Pop wordt begraven, is niet bekend.

R.I.P!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top