Fashion

Duffy wint Britse prijzen

Duffy is als grote winnares uit de bus gekomen tijdens de Brit Awards, de uitreiking van de meest belangrijke Britse prijzen in Engeland. De zangeres ging naar huis met drie beeldjes. Congratz…

Duffy won de award voor Beste Album, Beste Nieuwkomer en Beste Zangeres. Ze nam haar prijzen geëmotioneerd in ontvangst. "Het is een eer om hier te mogen staan. Dit is het resultaat van vijf jaar hard werken."

Naast Duffy vielen er ook andere artiesten in de prijzen. Zo won meidengroep Girls Aloud een award voor Beste Britse Single, popgroep Elbow één voor Beste Britse Popgroep en Paul Weller die voor Beste Britse Zanger. De man versloeg hiermee Ian Brown, Will Young en James Morrison. Niet niks! Rockhelden Iron Maiden ging naar huis met de prijs voor Beste Britse Live-Act en de Pet Shop Boys kregen een onderscheiding voor hun bijzondere bijdrage aan de Britse popmuziek.

Duffy

Internationale prijzen waren voor Katy Perry (Beste Zangeres), rockband Kings of Leon (Beste Internationale Groep en Beste Internationale Albu,), Kanye West (Beste Internationale Mannelijke Artiest).

Wow, wat een prijzen! Ben jij het eens met bovenstaande winnaars?

(Elisah)  

Deel dit artikel
Back to top