Fashion

Daniel’s naakte waarheid

Dat Daniel Radcliffe al maanden naakt te bewonderen is op de planken van de Londense theaterwereld is natuurlijk niet onbekend voor ons. De Harry Potter-acteur heeft nu samen met zijn collega’s Londen ingeruild voor New York…

Van Londen naar New York: Daniel doet het allemaal. Het theaterstuk Equus was zo’n succes dat de cast en crew zijn verhuisd naar New York city. Voor Daniel blijft het nog altijd moeilijk om in zijn blootje op het podium te staan. “Het zal voor mij nooit één van de meest comfortabele dingen zijn,” aldus de acteur. “Persoonlijk is dat niet mijn ding. Voor sommige mensen is dat geweldig, maar voor mij niet!”

Daniel Radcliffe

Toch knap dat hij het elke keer weer doet. Naar eigen zeggen heeft Radcliffe 18 maanden lang getraind om zijn lichaam in topconditie te krijgen. “Ik wist dat er naaktscènes zouden zijn, dus ik heb extra hard getraind,” aldus acteur. “Als je de baan aanneemt, dan neem je ook alles aan wat daarbij komt.” Op de vraag van een vriend of meneer wel eens een ongelukje krijgt op het podium, antwoordde hij: “Een erectie krijgen? Nee hoor, maar dat zou geweldig zijn. Maar helaas gebeurt er altijd het tegenovergestelde…”

De grappenmaker!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top