Fashion

Nikki Blonsky praat over vechtpartij

Hairspray-actrice Nikki Blonksi en haar familie waren eind juli betrokken bij een vechtpartij op een vliegveld. Nikki en haar familie tegen die van ex-America’s next Topmodel-kandidate Bianca Golden…

 

Toen Nikki (bekend van Hairspray) en haar familie op het vliegveld aan het wachten waren voor hun reis terug naar huis, kwamen ze de familie Golden tegen. De actrice vertelt dat de familie boos werd op een aantal passagiers die zitplaatsen bezet hielden. Familie Blonsky zei er wat van en voor ze het wisten sloeg Bianco Nikki een blauw oog. “Ik vroeg aan haar of ze niet naar mij wilde wijzen”, aldus Blonksy. “Voor ik het wist, balde ze haar vuist, schreeuwde f*ck you, you white b*tch en sloeg me.”

Nikki Blonsky

Helaas nam het verhaal een andere wending, toen Bianca in The Tyra Banks Show beweerde dat Nikki moeder Golden had geslagen. Daar komt nog bij dat de ANTM-kandidate ook de vader van Nikki beschuldigde van mishandeling. “Absolute leugens”, aldus de actrice. Zowel Nikki, als Carl en Bianca zijn aangeklaagd. “Het allerergste is om mijn ouders te zien, die ontzettend verdrietig zijn.”

Wordt vervolgd dus. Wel een rotstreek, wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top