Fashion

Yolanthe voor het goede doel

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Hugo Borst zijn goed bezig. Via de InBev Food4Food strippenkaart kunnen ze etensresten recyclen ten bate van arme kinderen in Azie en Afrika…

Natuurlijk worden de etensresten niet echt gerecyceld. Het zit namelijk zo: bij elke volledig genuttigde maaltijd wordt een recyclingsbijdrage van 25 cent gevraagd. En van die 25 cent kan een kind in een ontwikkelingsland een dag lang van eten.  

Nu kan elke bezoeker van een restaurant bepalen of ze iets willen doen met hun leftovers. Want wie had ooit gedacht dat je iets kan bijdragen aan het goede doel met je etensresten? Goed nieuws om te horen dat je restjes ervoor kunnen zorgen dat een kind een dag lang vers bereide maaltijden kan krijgen!

Yolanthe

Yolanthe is komende dinsdag aanwezig in het Zalmhuis in Rotterdam voor het belang van de Stichting Stop Kindermisbruik. De actrice zal de opbrengst van de strippenkaarten besteden aan een restaurantproject voor en door straatkinderen in Cambodja. Een goed initiatief! Hugo draagt ook zijn steentje bij: als één van de oprichtsters van de Sunday Foundation laat hij de opbrengst ten goede komen aan de weeskinderen in Sierra Leone.

Wow, I’m in, en jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top