Fashion

Naakte BN'rs in Grazia

Je kon het gisteren al zien in Shownieuws: een aantal bekende Nederlandse mannen heeft zichzelf op de gevoelige plaat laten leggen voor het goede doel. Lees: de mannen zijn naakt te bewonderen…

Tja, ik heb het niet zo op naaktfoto’s van mannen, maar sommige ladies vinden het natuurlijk wel erg spannend. Deze week heeft Grazia een spraakmakend nummer gemaakt met een aantal naaktpics van Jody Bernal, Rodrigo Otazu, Brian Kubatz, Winston Post en Curt Fortin. En dat gaat er niet zo degelijk aan te pas!

Zo is onder andere Jody te zien met een lichtbol tussen de benen, zodat je nog nét niet ‘iets’ zit, Otazu is te bewonderen met een laken om en kunnen we de strakke billen van Winston zien. De mannen hadden geen moeite met het poseren. "Echt naakt voel ik mij als iemand mij door en door kent", aldus Curt. Winston liet daarop weten het absoluut niet erg te vinden: als acteur vindt hij dat je geen moeite moet hebben om in adamskostuum te poseren.

Naakte BN'rs in de nieuwste Grazia

De mannen deden het allemaal voor een goed doel: OneMen, die opkomt voor meer persvrijheid. Daarnaast richten ze zich op misbruikte kinderen en de positie van vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Lezeressen kunnen via een belactie een naaktfoto van de mannen winnen en de opbrengst gaat dus naar OneMen. Een goed initiatief!

Voor nog meer naakt, zul je toch echt de nieuwste Grazia moeten kopen. Is het wat?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top