Fashion

Heather Locklear naar afkickkliniek

Het gaat niet goed met Heather Locklear, de actrice die we allemaal kennen van Melrose Place en haar huwelijk met Bon Jovi-lid Richie Sambora. Nadat de twee gingen scheiden, ging het bergafwaarts met de actrice…

 

De psychische toestand van mevrouw gaat zelfs zo slecht, dat ze zichzelf heeft laten opnemen in een afkickkliniek voor het behandelen van paniekaanvallen en een depressie. "Ze wilde een diepgaande evaluatie van haar medicatie en is opgenomen om de juiste diagnose en behandeling te krijgen", aldus haar woordvoerder. "Dit is een vertrouwelijke medische aangelegenheid waar we verder geen mededelingen over doen."

Heather heeft zich vrijwillig laten opnemen, dus de wil is er wel. De actrice heeft een rottijd achter de rug: nadat ze ging scheiden ging haar ex-man er vandoor met haar ‘beste vriendin’ Denise Richards. Paniekaanvallen en een flinke depressie zorgden er drie maande geleden ervoor dat een vriend dacht dat Heather een zelfmoordpoging had gedaan. Achteraf bleek gelukkig dat dat niet zo was, maar ze werd wel extra in de gaten gehouden door vrienden en familie.

Heather Locklear

Gelukkig heeft Locklear genoeg steun van vriend Jack Wagtner (hij speelde ook in Melrose Place). "Iedereen die de moed heeft om hulp te zoeken om zo een gezond leven te kunnen leiden, steun ik voor 110 procent", aldus Jack. Omdat Richie en Heather samen een tienjarig dochtertje hebben en Richie op tournee is, verblijft de kleine meid bij familie totdat haar moeder weer beter is.

Get well soon!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top